Om Fikalösningar

Om Fikalösningar och vår organisation:

Fikalösningar är ett familjeägt företag med huvudsäte i sommaridyllen Sölvesborg, beläget i västra delen av Sveriges trädgård Blekinge. Vårt geografiska område täcker stora delar av Skåne, Småland och givetvis även Blekinge. Fikalösningar startade att servera välsmakande fikalösningar till våra kunder 2004. I vår kundportfölj finner man stora likväl som mindre företag. Stor som liten kund skall ha samma mål: Att ha gott fika på jobbet!

bakgrund-kaffesvartvitt-1280x838

Koncept:

Vårt koncept är att erbjuda automater med riktigt god kvalitét som ger kunden en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi vill själva påstå att vi är speciellt duktiga på att ställa in våra apparater så att Du som kund skall få den njutning som Du förtjänar och ser fram emot vid din kaffestund.

Vi ser till att serva kunden regelbundet med ingredienser kostnadsfritt. Ser till att automaten är driftsäker genom att erbjuda kunderna serviceavtal. Det gör att vi med tätare intervaller är ute och ser till automaterna. Kunden har då också möjlighet att oftare framföra eventuella önskemål om automaterna.

Vi erbjuder ett brett och välsmakande sortiment på både kaffe- och automatsidan.

Varumärkena som vi arbetar med är dom inte bara mest välkända utan även erkänt kvalitativa märkena som t.e.x Zoegas, Gevalia, Classic, Löfbergs lila m.m.

Vårt konceptet ger dig:

  • Gott kaffe direkt i kopp, dygnet runt om så behövs.
  • Tillgång till fler drycker, såsom espresso, choklad, cappuccino etc.
  • Rationell hantering av fika på jobbet.
  • Låg totalkostnad.

Välkommen till Fikalösningar – Gott fika på jobbet!

bakgrund-kaffesvartvitt-1280x838

bakgrund-kaffesvartvitt-1280x838