Kranpelare och tapptorn

Det finns många skäl till varför man vill bygga in en vattenkylare i sitt kök eller pentry, men ett av många är att man då kan sätta en kran, eller ett tapptorn på bänkskivan, och spara massor med plats till annat som ska stå framme. Det är också en given lösning i en bar- eller restaurangmiljö och är anpassningsbar efter behovet, och allt eftersom behovet förändras.

Lom Evo

Lom EVO har en hög tapphöjd för att kunna användas med de allra flesta vanligen förekommande flaskor och karaffer på marknaden. Den använder våra fjädrande kranar, självklart gjorda helt i rostfritt stål.

Designmässigt har vi använt Loms enkla uttryck i kombination med den uppskattade svarta glanslacken från Lom LED, även här med inslag av LED-belysning i form av ett vridbart toppstycke. Välj om den vinklade bakbelysta ytan ska synas framåt eller bakåt. Allt för att förenkla kommunikationen av ditt varumärke.

Vidare är Lom EVO utrustat med greppvänliga höga handtag i kromliknande härdig plast.

Vattenval: Okylt stilla, kylt stilla, kylt kolsyrat

Storlek: Bredd: 129mm, Höjd: 551mm, Djup: 165mm

Lom LED

Lom LED är en kranpelare som grundar sig på vår klassiska modell i rostfritt, men här i ett utförande i sobert högblankt svart lack med två tappkranar för kylt stilla och kylt kolsyrat vatten.

Lom gör sig mycket bra i t.ex. inline-servering och med sitt uppdaterade utförande i högblankt svart är det lätt att matcha med övrig inredning.

Lom LED har en futuristiskt blå LED-stripe på toppen av tornet och det skapar en häftig atmosfär och iögonfallande punkt som uppmuntrar till ökat vattenintag.

Lom LED serverar en kombination av kylt kolsyrat, kylt stilla eller okylt stilla vatten.

Storlek: Bredd: 115mm, Höjd: 381mm, Djup: 200mm

Lom

Lom är en klassisk kranpelare i borstat rostfritt stål med en eller två tappkranar. Gör sig bra i t.ex. inline-servering och med sitt utförande i borstade stål är det lätt att matcha med övrig inredning.

Serverar kylt kolsyrat vatten och/eller kylt stilla vatten.

Storlek: Bredd: 116mm, Höjd: 385mm, Djup: 200mm

Albatross hög

Albatross kan fås med en- eller två tappkranar och kranen serverar kylt kolsyrat och/eller kylt naturellt vatten. Den passar utmärkt som inbyggnadskran till bänk eller våra fristående skåp Titan, Orion eller Halia. Albatross kan levereras i sju olika utföranden i en mix av hög/låg, en eller två kranar samt tre olika färger och kan kopplas till Escowas alla kylare.

Den höga modellen av Albatross finns i följande utföranden:

Kromat utförande med 1 kran
Kromat utförande med 2 kranar
Svart utförande med 2 kranar
Kopparutförande med 2 kranar

Albatross låg

Albatross är vår absolut storsäljare och är en smäcker kranpelare i modern och utmanande design. Albatross kan fås med en- eller två tappkranar och kranen serverar kylt kolsyrat och/eller kylt naturellt vatten.

Den passar utmärkt som inbyggnadskran till bänk eller våra fristående skåp Titan, Orion eller Halia. Albatross kan levereras i sju olika utföranden i en mix av hög/låg, en eller två kranar samt tre olika färger och kan kopplas till Escowas alla kylare.

Den låga modellen av Albatross finns i följande utföranden:

Kromat utförande med 1 kran
Kromat utförande med 2 kranar
Svart utförande med 2 kranar
Vitt utförande med 2 kranar

Piccolo Fusion

Kranpelaren Piccolo Fusion är formgiven utifrån att smidigt kunna komplettera en standard kökskran. Piccolo Fusion är gjord i rostfritt stål och har tryckknappar med baklysning (LED).

Kranen serverar kylt kolsyrat och kylt stilla vatten och passar som handen i handsken tillsammans med våra Pro Water Coolers-aggregat. Monterad med ett kylaggregat utan kolsyra används Piccolo Fusion med sina två tryckknappar med fördel till filtrerat kylt och filtrerat okylt vatten i stället för kolsyrat.

Piccolo Fusion kan med fördel placeras vid en diskho men går också utmärkt att montera med fristående spillbricka för en smidig, fristående lösning.

Kranen har en styrbox som kontrollerar ventiler och matar ström till knapparnas belysning.

Storlek: Bredd: 40mm, Höjd: 326mm, Djup: 174mm

Carnival

Med Carnival tar Escowa steget mot en fulländad och elegant tappkran som fyller alla grundläggande funktioner för en krävande serverings-miljö.

Med sin upplysta display och moderna formgivning blir Carnival en uppseendeväckande fyllningsstation i det moderna köket.

Alltid samma mängd vatten, gång efter gång
Kranen levererar kylt stilla, kylt kolsyrat och okylt stilla vatten med möjlighet att ställa in fördefinierade mängder. Med vår Ezy-fill utloppstapp har vi också anpassat utloppet att bättre passa flaskor med smal hals. Detta gör Carnival till mycket lämplig att använda i storkök och cateringmiljöer där många flaskor/karaffer måste fyllas snabbt.

Chassit kombinerat stålets styrka med ABS-ens mångsidighet. Resultatet blir en tålig kran med bra förutsättningar att ställa även lite högre karaffer under tapphöjden.

Carnival levereras med spillbricka som integreras perfekt med kranens passform. Angivna mått och tapphöjd är inklusive medföljande spillbricka.

Storlek: Bredd: 174mm, Höjd: 427mm, Djup: 262mm