Vattenautomater

Vattenautomaten har aldrig varit så populär som idag. I takt med att företagare känner ett ökat ansvar för miljön är en fast installerad vattenautomat ett givet val med mångfacetterade vinster som minskad sjukfrånvaro, högre arbetseffektivitet och så klart riktigt kallt vatten, filtrerat och ofta med valet med eller utan kolsyra.

Omni

Omni är en nätt och lättplacerad vattenkylare för receptionen eller det lilla kontoret. Med sitt enkla handhavande och stilistiska utförande är det en populär produkt där man får mycket vattenkylare för pengarna. Modellen finns i två utföranden och serverar okylt stilla och kylt stilla vatten, alternativt okylt stilla, kylt stilla och kylt kolsyrat vatten.

Flexibla placeringsmöjligheter
Omni finns både som golv- och bordsmodell, där golvmodellen har en integrerad muggdispenser. Tack vare att den kan placeras både fristående och på bänk blir det en flexibel lösning för kontor och mindre receptioner.

 • Smidig och lättplacerad
 • Prisvärd lösning för mindre kontor och arbetsplatser

Pollux

Designmaskinen Pollux är en av våra trotjänare och kan fås med både Pro1- och Pro2-kylare. Pollux gör sig utmärkt på kontoret, i den lilla hotellobbyn och i konferensen. Pollux levererar med Pro1-kylaren: kylt och okylt stilla vatten och med Pro2-kylaren: kylt stilla och kylt kolsyrat vatten.

Flexibla lösningar
Pollux finns både som golv- och bordsmodell och kan därför användas där det passar bäst helt enkelt. Installera på underskåp för en fristående lösning, eller på bänk för att matcha övrig inredning.

Miljövänligt kylmedium
Vi använder miljövänligt kylmedium (R290/R600) i våra kylaggregat och följer därmed med god marginal de miljökrav som träder i kraft 2020.

 • Modern klassiker med råstyrka
 • Utrustas med Escowa PWC-aggregat vilket borgar för kvalitet och god kolsyresättning

Triton

Med sitt nätta format och stilrena design är den som klippt och skuren för det lite större kontoret, hotellobbyn eller konferensrummet. Oavsett om man väljer en svart eller vit Triton kommer den att smälta in i omgivningen och bli en given samlingsplats på kontoret.

Okompromissad kapacitet
Triton är byggd på våra Pro1 och Pro2 kylaggregat vilket ger en okompromissad flödeskapacitet. Golvmodellen rymmer kolsyreflaskan för att ge kylt kolsyrat vatten för den som önskar (endast med Pro2 kylaggregatet).

Triton levererar med Pro1-kylaren kylt och okylt naturellt och med Pro2-kylaren kylt stilla och kylt kolsyrat vatten. Som tillval kan Triton levereras med ett tredje knappval för smaksättning av vattnet. Knappen kopplas då till en doseringsfunktion som portionerar ut en aroma (valfritt från vårt sortiment).

Även det större kontoret kommer att ha kapacitet som räcker till och blir över.

Chassit är tillverkat av pulverlackad plåt med detaljer i rostfritt och är anpassat för Escowas Pro 1- och Pro 2-kylare. Ytskiktet är lätt att hålla rent och mycket tåligt vilket gör den lämplig för miljöer även med högre användningsbelastning än normalt.

Triton bänkmodell

Bänkmodellen av vår storsäljare Triton skiljer sig något åt jämfört med våra övriga bänkmodeller då den inte har ett separat underskåp, och inte heller har samma mått som golvmodellen. Detta för att kylaren är placerad tvärställd i toppenheten och på det sättet skapar en mer lättplacerad produkt (medans kylaren i Triton golvmodell är placerad i kabeinettet). I övrigt är det samma höga kvalitet och användarvänlighet som Triton i golvutförande.

Triton bordsmodell levererar med Pro1-kylaren: kylt och okylt stilla och med Pro2-kylaren: kylt stilla och kylt kolsyrat vatten.

Miljövänligt kylmedium
Vi använder miljövänligt kylmedium (R290/R600) i våra kylaggregat och följer därmed med god marginal de miljökrav som träder i kraft 2020.

 • Bänkmonterad modell med hög kapacitet
 • Utrustas med Escowa PWC-aggregat vilket borgar för kvalitet och god kolsyresättning

Orion 4500

Ett smidigt, robust och lättplacerat underskåp i lackad plåt med sobert högblank dörr i härdat glas. Skåpet används med fördel som fristående underskåp med valfritt tapptorn. Skåpet är låsbart och rymmer en vattenkylare och kolsyreflaska.

Kan utrustas med någon av Escowas Pro1- Pro2 och Pro2 XL-kylare.

 • Stilren och sober design
 • Utrustas med Escowa PWC-aggregat vilket borgar för kvalitet och god kolsyresättning

Orion 4500 XXL

Ett smidigt, robust och lättplacerat underskåp i lackad plåt med sobert högblank dörr i härdat glas.

Skåpet används med fördel som fristående underskåp med valfritt tapptorn. Skåpet är låsbart och rymmer en vattenkylare och kolsyreflaska.

Kan utrustas med någon av Escowas Pro2 XXL-kylare.

 • Stilren och sober design
 • Utrustas med vårt största Escowa PWC-aggregat vilket borgar för kvalitet och god kolsyresättning

Atlantis Slim Anniversary

Atlantis är en av våra mest populära produkter för restaurang- och hotellmiljöer som passar utmärkt tillsammans med någon av Escowas högpresterande vattenkylare. Konstruktionen är gjord i kraftigt laminat och gör den till ett tåligt kabinett som tål tuffa tag.

Atlantis Slim tillverkas i ett svartbetsat ek-laminat med stilfull ådring på svart botten. Självklart hjälper vi dig om du önskar något särskilt material eller färg. Kontakta oss för mer information.

Atlantis Slim är mycket lämplig för kontor och/eller inline-servering och kan beställas med Pro1, Pro2 eller Pro2 XL.

Miljövänligt kylmedium
Vi använder miljövänligt kylmedium (R290/R600) i våra kylaggregat och följer därmed med god marginal de miljökrav som träder i kraft 2020.

 • Klassisk modell lämplig för det offentliga rummet
 • Utrustas med Escowa PWC-aggregat vilket borgar för kvalitet och god kolsyresättning

Atlas

Atlas tillverkas som underskåp i vår Selected-serie och kan användas fristående eller kopplade. I standardutförande kan vi leverera 2 kopplade 50- eller 60-skåp med samma toppskiva. För kundanpassade lösningar tittar vi gärna närmare på vilken lösning som blir bäst utifrån konstruktion och logistik.

Vårt Atlasskåp tillverkas i högklassig laminatskiva med dörr i stilsäker svartbetsad ek-laminat. Skåpet levereras som standard i 50- eller 60cm bredd och följer i övrigt standardmått för djup och höjd (60 resp 90 cm). Materialen kan enkelt kundanpassas på förfrågan.

Skåpet är tillverkat för att rymma allt som behövs för att installera en dricksvattenlösning inkl. kylaggregat, kolsyreflaska, filterhållare och filter. Självklart kan vi leverera skåp som istället har mellanhylla eller tomma för egna anpassningar.

WL3 Firewall

Waterlogic 3 Firewall är det nyaste tillskottet i Waterlogic-familjen. Med en stilistisk design kombinerat med Firewall™ – en överlägsen reningsteknologi baserat på UV-rening.

Vad är Firewall?
Den nya ståtliga Waterlogic WL3 använder Firewall™ UV-rening för att eliminera orenheter, vilket säkerställer optimal vattenkvalitet oavsett när och var du behöver det.

Firewall UV-teknologin eliminerar 99,9999 % av alla bakterier och säkerställer att du får riktigt rent vatten i glaset. Tillsammans med filtrering och BioCote skapar det ett trestegsskydd mot bakterier och mikroorganismer.

WL3 Firewall har också avsevärt förbättrad kolsyrekapacitet jämfört med föregångarna i Firewall-familjen.

 • Garanterar 99,9999 % rent vatten, 100 % av tiden
 • Hög kapacitet för kolsyrat vatten – en bonus för dina medarbetare
 • Stilistisk och modern design